Blondie

by Back to Blondie

Read more below

Waan je terug in de tijd; je houdt van Blondie muziek en verliefd op Debbie Harry. Dat gevoel weten de mannen en vrouw van deze band feilloos over te brengen. Met hun show, energie en brutale flair nemen ze je mee naar de seventies & eighties tijden van Blondie. Kitty Lanters, de Debbie Harry van Back to Blondie, brengt je terug naar de New Yorkse underground club CBGB voor een new wave ervaring tot aan de disco en real Blondie feel.

One way or another, Heart of Glass, Atomic, Maria, Rapture, Call me, Denis en nog veel meer hits komen voorbij in de energieke show van Back to Blondie. Met succes want in november 2017 wint de band afgetekend de publieksprijs in de nationale ‘Battle of the Tributebands’. 

Blondie heeft vele hits op haar naam staan. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen ‘Oh ja, die is ook van hun’ oproepen. Naast 15 wereldhits staan maar liefst 5 nummers van de nog steeds optredende band in de Top 2000. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute ‘oh ja’ avond. Back to Blondie (her)kent iedereen!
Video afspelen

BOOK Blondie