Metallica

by Magnetica

Read more below

Magnetica is België’s eigen Metallica tributeband
Sinds 2009 bouwen ze aan hun live ervaring met meer dan 150 (headliner) shows in binnen- en buitenland. Wat hen onderscheidt van andere Metallica tributebands is hun waanzinnige drang naar perfectie. Uren en uren sleutelen aan geluiden, instrumenten en apparatuur heeft geleid tot een live sound die moeilijk te onderscheiden is van de echte band. Combineer dit met 4 energieke individuen op het podium en het is duidelijk waarom Mission: Metallica het credo van deze band is. Het publiek moet de zaal verlaten met hetzelfde gevoel dat ze zouden krijgen na het zien van een Metallica show.
Een paar line-up veranderingen door de jaren heen hebben alleen maar geleid tot een sterker en meer actie hongerig team dat wordt ondersteund door een solide road crew. Dit zorgt ervoor dat zalen als Metropool (Hengelo), Muziekodroom (Hasselt), De Vorstin (Hilversum) en festivals als Parkpop (Oostkamp) en xBeach (De Panne) verzekerd zijn van een professionele en betrouwbare ervaring.

MAGNETICA’s liveshow bevat tot 120 minuten aan klassiekers waaronder Master of
Puppets, One, Creeping Death, Fuel, Enter Sandman… maar ook nieuw materiaal van het laatste album dat elke generatie Metallica (en heavy metal) fans tevreden zal stellen. We bieden ook de mogelijkheid om een complete pyrotechnische show bij te voegen, afhankelijk van de locatie, om de ervaring compleet te maken!

Video afspelen

BOOK Metallica