Iron Maiden

by Powerslave

Read more below

De uit Nederweert afkomstige Iron Maiden tributeband, heeft sinds zijn ontstaan al op verschillende grote Nederlandse en Duitse evenementen gestaan zoals Sjwaampop in Swalmen, Paaspop in Schijndel, a tribute to Monsters of Rock in Ahaus en Dusseldorf (D) en als absolute uitsmijter: de metal tempel van Nederland: Dynamo te Eindhoven. 

Als deze geoliede machine op gang komt is er werkelijk geen stoppen meer aan, met klassiekers als: The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark, en nog vele anderen, bewijzen de leden dat coveren een kunst is die de band zelf zeer goed verstaat. 

De hoge uithalen van zanger Don “the siren too” Feltgens, de duellerende gitaarpartijen van Steven “Smith” Wullems en Cyrill “Murray” Wulms, het afstraffende ritme van bassist Peter “Harris” Rovers en het donderende drumgeweld van tempobeul Allan “Mc Brain” Gilissen, maken Powerslave tot een waardige Iron Maiden tribute. En als na een aantal nummers ook “Eddie” ten tonele verschijnt is het plaatje compleet. 

Dus als je zin hebt in een uurtje meeschreeuwen en headbangen mag je dit geweld niet missen!

Hun nummer is 666!
Video afspelen

BOOK Iron Maiden