The Prodigy

by Prodigy XL

Read more below

Prodigy XL: A tribute to ’the Prodigy’The Prodigy staat al 30 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Het is een van de weinige bands die zowel in de dance- als rockscene enorm populair is. Hun grote doorbraak kwam in 1996 met het album ‘Fat of the land. Hiervan werden tientallen miljoenen albums verkocht. Tot op de dag van vandaag speelt The Prodigy – vaak als een headlineract – op de hele grote rock- als dancefestivals.

Prodigy XL is een rock tribute aan The Prodigy. De band speelt al hun grote hits – Denk aan Smack my bitch up, Firestarter, Out of Space en Omen – zoals ze bedoeld zijn. Met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. 

Samen met de herkenbare samples van The Prodigy en een knallende show zorgt Prodigy XL ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. Deze tributeband bestaat uit echte rockdieren met liefde voor The Prodigy die met hun ‘in your face stage-act’ elke zaal weet op te jutten tot een grote kolkende massa. De band speelde al meermaals de tent plat op grotere festivals zoals onder andere De Zwarte Cross (2012, 2017), Lowlands (2019) en Huntenpop (2023).Video afspelen

BOOK The Prodigy